Oppimateriaalit

Oppimateriaalit tukevat koululaisryhmien tutustumista Tietomaan näyttelytarjontaan. Opettajat voivat ladata oppimateriaaleja vapaasti Tietomaan nettisivuilta.

Oppimateriaalit soveltuvat sekä ala- että yläkouluikäisten käyttöön. Osassa oppimateriaaleista on myös luokkahuonetyöskentelyä ohjaavia tehtäviä. Tehtävät linkittyvät soveltaen lähes kaikkiin oppiaineisiin. Ryhmäkoon suhteen ei ole rajoituksia.

Tiedenäytökset

Tieteen kiehtovaa maailmaa voi lähestyä myös viihteellisesti. Tiedenäytös on tiedeoppaan vetämä esitys, jonka ensisijaisena kohderyhmänä ovat perusopetuksen luokat 1–6. Esityksen kesto on noin 30 min. ja ryhmäkoko enintään 30 henkilöä.

Tiedetoiminnot

Tiedetoiminnot ovat elämyksellisiä ja kokeellisia opetustuokioita tiedeoppaan johdolla. Kohderyhmänä ovat perusopetuksen luokat 1–6, osa on luokille 4–6. Tiedetoimintojen kesto noin 60 min. ja ryhmäkoko 20–30 henkilöä. Tiedetoimintoja ei järjestetä toukokuussa.
Lisätietoja työpajoista

Tiedeluokka

Tietomaan tiedeluokka tarjoaa tilat ja välineet sekä tarvittaessa myös työskentelyohjeet valmiisiin oppilastöihin. Opettaja vastaa itse työskentelyn suunnittelusta ja käytännön toteutuksesta. Kohderyhmänä ovat lähinnä perusopetuksen luokat 1–6. Ryhmäkoko on enintään 30 henkilöä, suositeltavin ryhmäkoko on noin 20 henkilöä. Työskentely tapahtuu esim. 4 hengen ryhmissä. Tiedeluokan toimintoja ei järjestetä toukokuussa.

Vesiraketin ammuntanäytös

Ryhmille varauksesta.
Kesto noin 20 minuuttia.
Vesiraketin ammuntanäytökset pidetään tornissa.

Näytöksessä tutustutaan Tietomaan henkilökunnan opastuksella ammunnassa käytettävään laitteistoon ja vesiraketin toimintaperiaatteeseen.

Näytöksiä ei järjestetä talvisen pakkauskauden aikana.
   
Tiedustelut ja varaukset:
050 316 6489 tai palvelupiste.tietomaa@ouka.fi
Varaukset on tehtävä vähintään viikkoa ennen vierailuajankohtaa esimerkiksi ryhmävarauksen yhteydessä.

 

 

Hinnasto

Huom! Yleislippu sisältää näyttelyt ja  3D-jättielokuvan.
Yleisliput EUR
Aikuinen 15,00
Lapsi (6–17 v.), opiskelija, eläkeläinen,työtön, varusmies  11,00
Perhe (2+2 tai 1+3) 43,00
Alle 6- vuotiaat veloituksetta
yli 15-vuotiaan seurassa
Jättielokuva EUR
Aikuinen 5,50
Lapsi (6–17 v.),opiskelija, eläkeläinen,työtön, varusmies  4,00
Perhe (2+2 tai 1+3) 16,00
Vuosilippu EUR
Aikuinen 45,00
Lapsi (6–17 v.) 33,00
Ryhmähinnat   
Min. 10 henkilöä  

Henkilökohtainen avustaja veloituksetta