13.06.2012

Juusolta taas uusi Tietomaa-suunnitelma

Tietomaan monivuotinen fani, Jouni Laine eli tuttavien kesken Juuso, kävi taas joka kesäisellä vierailullaan Oulussa. Keskiviikkona 13.6. hän toi nähtäville uusimman suunnitelmansa Tietomaan ulkoasusta. Uusi mallikin hänellä oli ollut jo valmiina, mutta sen kattoon tyytymättömänä Juuso oli päättänyt tehdä siihen vielä muutoksia, ennen kuin sekin saadaan näytille Tietomaahan.

Uudessa hahmotelmassaan Juuso näkee Tietomaassa kolme tornia, ja nyt ylimmän tornin huipulla lukee Tietomaalinna. Ja varsinaiselta linnaltahan suunnitelma näyttääkin. Väriksi Juuso on nyt valinnut oranssin. Aikaisempina vuosina ehdotelmissa ovat olleet vallalla punainen ja valkoinen.

Tuttuun tapaansa Juuso oli varustatunut tähänkin vierailuun rullamitan kanssa, sillä hänen suunnitelmissaan ovat sentit ja millit kohdillaan. Jokainen ikkuanatyyppikin on piirretty huolellisesti omalle paperilleen mittojen ja yksityiskohtien kera.

Juuso kertoi olevansa myös kiinnostunut näkemään tiedekeskuksia muualla maailmassa. Siihenkin hän sai vinkkejä Tietomaasta.


« Takaisin ajankohtaisiin

Hinnasto

Huom! Yleislippu sisältää näyttelyt ja  3D-jättielokuvan.
Yleisliput EUR
Aikuinen 15,00
Lapsi (6–17 v.), opiskelija, eläkeläinen,työtön, varusmies  11,00
Perhe (2+2 tai 1+3) 43,00
Alle 6- vuotiaat veloituksetta
yli 15-vuotiaan seurassa
Jättielokuva EUR
Aikuinen 5,50
Lapsi (6–17 v.),opiskelija, eläkeläinen,työtön, varusmies  4,00
Perhe (2+2 tai 1+3) 16,00
Vuosilippu EUR
Aikuinen 45,00
Lapsi (6–17 v.) 33,00
Ryhmähinnat   
Min. 10 henkilöä  

Henkilökohtainen avustaja veloituksetta